Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії чоловік порізав співробітників магазину (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії чоловік порізав співробітників магазину (ФОТО)

Невідомий чоловік скоїв збройний напад на співробітників магазину

9 вересня 2021, 14:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великобританії зловмисник порізав співробітників магазину. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Великобританії чоловік порізав співробітників магазину (ФОТО)

У Великобританії чоловік напав із ножем на продавців у магазині. Фото: bristolpost.co.uk

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 9 вересня, в британському місті Бристоль, який знаходиться на північному заході країни. Повідомляється, що невідомий злочинець, озброєний ножем, зайшов до супермаркету, розташованого на території автозаправної станції.

Чоловік скоїв напад на співробітників магазину. В результаті події постраждала щонайменше одна людина. Її доставили до лікарні медики, які прибули на місце події. Зазначається, що життю постраждалого нічого не загрожує.

Озброєні співробітники правоохоронних органів оточили супермаркет. Був залучений перемовник, щоб спробувати довести інцидент до безпечного завершення.

У Великобританії чоловік порізав співробітників магазину (ФОТО) - фото 2

Фото: bristolpost.co.uk

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Житомирі зловмисник проник у квартиру, де вбив жінку і дитину. Після скоєння злочину чоловік влаштував пожежу в приміщенні та спробував утекти. Його затримали співробітники правоохоронних органів. Головним мотивом злочину вважається пограбування. З будинку загиблих зникли гроші і ювелірні прикраси. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Туреччині вантажний поїзд врізався в мікроавтобус на переїзді. В автомобілі знаходилися робочі текстильної фабрики. Вони прямували додому після закінчення нічної зміни. В результаті події загинули шестеро людей і ще багато хто отримав травми різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставили до лікарень. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини