Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії французький мастиф покусав маленького хлопчика
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії французький мастиф покусав маленького хлопчика

Дитині знадобилося лікування руки і плеча

9 вересня 2021, 16:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великобританії на дитину напав французький мастиф. Про це повідомляє видання ТСН.

У Великобританії французький мастиф покусав маленького хлопчика

Собака напала на дитину. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в британському місті Сток. Повідомляється, що матір із трирічною дитиною грала в теніс у парку і в цей час на хлопчика напав агресивний собака.

Пес породи французький бульдог прокусив одяг дитини та частину її тіла. Потерпілий був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій.

Малюкові знадобилося лікування руки й плеча. Зазначається, що в момент нападу в парку знаходилися і власники собаки. Зараз співробітники правоохоронних органів намагаються їх відстежити.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чернівецькій області шершні вбили жінку. Комахи напали на 65-річну місцеву жительку. Постраждала отримала множинні укуси. Очевидці події поспішили на допомогу жінці й викликали "швидку". Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Австралії дитина загинула після нападу сороки. Трагедія трапилася, коли жінка зі своєю дочкою гуляла парком, який знаходиться в передмісті Брисбена. Їх атакував агресивний птах. Щоб захистити дівчинку, мати взяла її на руки та почала ухилятися. В якийсь момент жінка втратила рівновагу і впала разом з дитиною. Дівчинка отримала серйозну травму голови та була доставлена до медичного закладу. Зазначається, що незабаром після цього інциденту влада встановила у парку таблички, які попереджають про агресивних птахів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини