Головна Новини Світ Великобританія В Лондоні знайшли вчительку мертвою в парку: в поліції говорять про вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

В Лондоні знайшли вчительку мертвою в парку: в поліції говорять про вбивство

Поліція Лондона шукає свідків вбивства вчительки

21 вересня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

В Лондоні знайшли вчительку мертвою в парку: в поліції говорять про вбивство

Поліція розслідує вбивство жінки, фото з відкритих джерел

В англійському парку, в кущах, знайшли тіло молодої вчительки з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє BBC News.

Особу вбитої біля громадського центру в Лондоні встановила поліція. Відомо, що це 28-річна Сабіна Нессі. Трагедія трапилася неподалік громадського центру OneSpace у Катор-парку в Кідбруку 18 вересня. За даними поліції, на 28-річну жінку напали у п’ятницю близько 20:30 за місцевим часом.

Поліціянти спочатку затримали 40-річного чоловіка за підозрою у вбивстві. Однак потім затриманого відпустили. Поліція повідомила, що розтин тіла загиблої не дав відповідей на запитання про те як сталося вбивство. Тепер будуть проведені додаткові тести на тілі для встановлення причини смерті.

Загибла працювала вчителем в початковій школі Rushey Green в Льюїшемі. Там про неї говорять, що жінка була блискучим вчителем. адміністрація закладу та учні засмучені смертю вчительки.

За словами директора школи Лізи Вільямс, Сабіна була добра, турботлива і абсолютно віддана своїм учням. У жінки було так багато планів та мрій. Відомо, що у вбитої є ще три сестри, її батько працює шеф-кухарем індійського ресторану.

Наразі детективи шукають свідків події та збирають відомості для встановлення особи підозрюваного. Інспектори поліції просять місцевих мешканців повідомити чи бачили вони як хтось лежав або підозріло поводився, тікав з території.

Портал "Коментарі" повідомляв, що у Великобританії домашня собака розтерзала дитину. Повідомляється, що дев'ятирічний хлопчик перебував у парку розваг разом зі своєю матір'ю і її подругою. Остання орендувала там вагончик і прив'язала до нього свою собаку. У вечір трагедії всі дорослі вийшли з вагончика і хлопчик залишився один з собакою.

На фото покійна Сабіна Нессі.

В Лондоні знайшли вчительку мертвою в парку: в поліції говорять про вбивство - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини