Головна Новини Світ Великобританія Уоллес пояснив свої слова про "подяку України"
commentss НОВИНИ Всі новини

Уоллес пояснив свої слова про "подяку України"

Своїм постом Уоллес зібрав сотні коментарів подяки

14 липня 2023, 16:18 comments3652
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес заявив, що його слова щодо "підтримки України" викликали великий резонанс, але, все ж таки, вони були вирвані з контексту. При цьому міністр підкреслив, що він особисто й надалі робитиме все можливе, щоб підтримка України не лише не слабшала, а й посилювалася. Як передає портал "Коментарі", про це Уоллес написав у себе у Facebook.

Уоллес пояснив свої слова про "подяку України"

Бен Воллес. Фото: Getty Images

Глава Міноборони Великобританії нагадав, що він із перших днів повномасштабної війни включився в підтримку України, робив усе, що від нього залежить, щоб допомогти Києву вистояти. Зараз же, зазначив Бен Воллес, своїми словами він спробував наголосити на необхідності для України іноді визнавати, що не всі союзники сьогодні мають такі можливості, як Лондон. Не в кожній країні, яка сьогодні допомагає Україні вистояти проти російської агресії, є спільна позиція парламентів, урядів та більшості громадян. Великій Британії в цьому плані простіше, адже громадяни підтримують українців, вимагають посилювати цю підтримку.

"Мої коментарі прагнули відобразити те, що важливо пам’ятати, що не потрібно розмовляти з самими собою, а треба докладати зусиль, щоб достукатися до інших громадян, яких все ще потрібно переконати. Коментарі про "Amazon" були зроблені минулого року, щоб підкреслити, що відносини Британії з Україною є не "транзакційними", а радше "партнерськими", — заявив Уоллес.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський відповів на закиди Уоллеса і попросив Резнікова подякувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять закиди президента Зеленського на адресу союзників – чи це могло змінити підсумкове рішення НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини