Головна Новини Світ Великобританія Управління національної статистики: кожен десятий житель Лондона інфікований Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Управління національної статистики: кожен десятий житель Лондона інфікований Covid-19

Дані з’явилися одразу після того, як у Великобританії зафіксували рекордну кількість випадків Covid-19

24 грудня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Згідно з новими офіційними оцінками, які підкреслюють невпинний розвиток штаму коронавірусу Omicron, у Лондоні, ймовірно, кожен десятий інфікований COVID-19. Про це повідомляє Reuters.

Управління національної статистики: кожен десятий житель Лондона інфікований Covid-19

Люди гуляють Оксфорд-стріт на тлі спалаху коронавірусної хвороби (COVID-19) у Лондоні - Reuters

Щоденні змодельовані оцінки Управління національної статистики показали, що станом на неділю, 19 грудня, близько 9,5% лондонців хворіли на COVID-19.

Ці цифри з’явилися на наступний день після того, як у Великобританії зафіксували рекордну кількість нових випадків коронавірусу, оскільки варіант Omicron охопив країну, при цьому щоденна кількість досягла 119 789 проти 106 122 днем ​​раніше.

Звіт ONS також показав, що 1 з 35 людей в Англії хворів на COVID-19 в період з 13 по 19 грудня.

Багато галузей і транспортних мереж борються з нестачею персоналу, оскільки хворі працівники самоізолюються, а лікарні у Британії попереджають про ризик впливу на безпеку пацієнтів.

Швидке поширення Omicron спричинило сплеск випадків у Великобританії за останні сім днів, загальна кількість зросла на 678 165, свідчать урядові дані в четвер, 23 грудня.

Оскільки консервативний уряд прем’єр-міністра Бориса Джонсона намагається обмежити економічний вплив останнього спалаху COVID-19, він заявив у середу, 22 грудня, що скорочує законний період самоізоляції в Англії з десяти до семи днів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс повторила своє попередження Росії про те, що будь-яке вторгнення в Україну буде дорогою помилкою, але привітала готовність Москви почати переговори. Кремль заперечує свої плани вторгнення і каже, що Захід охоплений русофобією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини