Головна Новини Світ Великобританія У Британії українських біженців будуть розміщувати в особняках російських олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії українських біженців будуть розміщувати в особняках російських олігархів

Про це повідомила британська газета

4 березня 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

Віцепрем’єр Британії Домінік Рааб повідомив, що підтримує ідею розміщувати українських біженців у конфіскованих особняках російських олігархів. Про це пише Європейська правда з посиланням на британську газету The Times.

У Британії українських біженців будуть розміщувати в особняках російських олігархів

Домінік Рааб - фото з відкритих джерел

На запитання в ефірі LBC, чи зможе Британія захопити особняки, що належать олігархам з Росії, як покарання за початок війни Росії проти України, Рааб сказав: "Так, якщо у нас є докази та правова основа, ми це зробимо".

Рааб також ствердно відповів на запитання, чи підтримує він розміщення українських біженців у конфіскованих маєтках російських олігархів.

Нещодавно уряд Британії зіштовхнувся з критикою через те, що власника футбольного клубу "Челсі" і союзника Путіна Романа Абрамовича досі не торкнулися санкції.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти хочуть зробити в Маріуполі блокаду: зараз в цьому українському місті немає електрики, не працює водопровід та в будинках відсутнє теплопостачання. Так само тут немає продовольства, бо перекрито шляхи завозу  товарів продовольчої групи. В Маріуполі загарбники стріляли по двох мікрорайонах, влучили в гіпермаркет в передмісті і,  палили по лікарні. Тут зараз немає електро-, водо- і теплопостачання, перекрито маршрути доставки продуктів.

Також "Коментарі" писали, що Британія вимагає провести екстренне засідання Радбезу ООН. В ООН мають розглянути ситуацію в Україні через загрозу ядерної небезпеки. Джонсон провів розмову з президентом України Володимиром Зеленським щодо важкої ситуації на Запорізькій АЕС. Обидва лідери погодилися, що Росія повинна негайно припинити атаку на електростанцію і дозволити безперешкодний доступ екстренних служб до електростанції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини