Головна Новини Світ Великобританія В Британії розкритикували Захід за допомогу Україні: що кажуть
commentss НОВИНИ Всі новини

В Британії розкритикували Захід за допомогу Україні: що кажуть

Девід Кемерон нагадав, що ЄС сукупно значно переважає Росію за економічним потенціалом, і здатен зробити більше для України.

4 лютого 2024, 19:40
Поділіться публікацією:

Захід має зосередитися на посиленні своєї підтримки України та перестати говорити про глухий кут на фронті. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон в інтерв’ю The Times.

В Британії розкритикували Захід за допомогу Україні: що кажуть

Девід Кемерон (фото з відкритих джерел)

Політик наполягає, що Захід має прийняти рішення щодо використання заморожених активів РФ на суму 350 мільярдів доларів для відновлення зруйнованої війною економіки України. Він переконаний, що для цього є юридичні, моральні та політичні підстави.

Кемерон відкинув наратив про те, що війна зайшла у глухий кут і Україна не зможе перемогти, коментуючи проблеми із постачання зброї Україні та перехід Росії у масштабний наступ.

"Путін уже зазнав масштабної стратегічної поразки, і нам потрібно припинити розмови про безвихідь або про те, що час не на боці України. Наша економіка в 25 разів більша за російську. Ми можемо абсолютно продемонструвати, що час на нашому боці, а не на боці Путіна", – сказав голова британської дипломатії.

Також британський політик запевнив, що буде доносити таке повідомлення Трампу, якщо він стане президентом США.

"Ми повинні продемонструвати, що ми можемо надавати Україні зброю на постійній основі. Зважаючи на сьогоднішній світ і стан, ми також повинні одночасно поповнювати власні запаси", – заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Білому домі відреагували на витівку щодо "допомоги Україні" від республіканців.У Білому домі рішуче виступили проти рішення республіканців та спікера Конгресу США Майка Джонсона надати окремо допомогу Ізраїлю і таким чином відкинути законопроєкт про допомогу Україні на невизначений час. 

Спікер Конгресу США Майк Джонсон заявив, що республіканці підготували новий пакет допомоги Ізраїлю знявши його зі спільного пакету Україні, Тайваню та витратами на кордон США.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини