Головна Новини Світ Великобританія Великобританія починає масову вакцинацію від Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія починає масову вакцинацію від Covid-19

Уряд Великобританії замовив вакцину Pfizer-BioNTech в кількості, достатній для лікування 20 мільйонів осіб

20 листопада 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Великобританії Метт Хенкок повідомив Sky News, що програма масової вакцинації від COVID-19 почнеться протягом кількох тижнів.

Великобританія починає масову вакцинацію від Covid-19

Фото: из открытых источников

Вакцина від коронавірусу ще не отримала офіційного схвалення, але було виявлено, що два препарати від США ефективні більш ніж на 90%. Уряд Великобританії замовив вакцину Pfizer-BioNTech в кількості, достатній для лікування 20 мільйонів осіб, а також забезпечив отримання п'яти мільйонів доз вакцини Moderna. Міністр зазначив, що, на його думку, вакцинація розпочнеться протягом декількох тижнів, але немає ніякої гарантії.

Міська рада Дербі заявила, що тимчасовий центр вакцинації буде розташований на їх території.

"Можливе впровадження вакцини проти COVID — довгоочікуваний крок в загальнонаціональних зусиллях по боротьбі з розповсюдженням COVID-19 — для Дербі велика честь мати можливість зіграти таку критично важливу роль", — сказав Кріс Поултер, лідер міської ради Дербі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Шотландія вводить жорсткий локдаун. Перетин шотландського кордону стане незаконним сьогодні з 18:00 за місцевим часом у зв'язку з новими радикальними обмеженнями, які критики назвали глибоко помилковими. Людям, що живуть в закритих зонах третього або четвертого рівнів, включаючи велику територію в центральній Шотландії, також не дозволяється залишати свої території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини