Головна Новини Світ Великобританія Великобританія приступає до вакцинації населення від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія приступає до вакцинації населення від коронавірусу

Великобританія стала першою країною, яка схвалила використання вакцини від коронавірусу COVID-19 виробництва американської компанії Pfizer

2 грудня 2020, 10:43
Поділіться публікацією:

Боротьба з пандемією коронавірусу в розпалі. Не так давно відразу кілька фармацевтичних компаній заявили про створення вакцини від цього вірусу. Правда, варто відзначити, що всі вони відрізняються різною ефективністю. Проте вже кілька європейських країн найближчим часом мають намір приступити до вакцинації своїх громадян. Тепер до них приєдналася і Великобританія. Її жителів почнуть масово прищеплювати, починаючи вже з наступного тижня. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Великобританії Меттью Хенкок.

Великобританія приступає до вакцинації населення від коронавірусу

Громадян Великобританії стануть робити щеплення від коронавируса

"Національна служба охорони здоров'я Великобританії готова до цього, так що з початку наступного тижня ми почнемо в нашій країні програму вакцинації населеннч проти COVID-19", — заявив чиновник.

Таким чином Хенкок прокоментував інформацію про схвалення британськими наглядовими органами вакцини виробництва американської компанії Pfizer і німецької BioNTech.

Однак міністр визнав і складності в поводженні з новим препаратом — зберігати його потрібно при температурі мінус 70 градусів Цельсія. Разом з тим Хенкок переконаний, що уряд впорається з труднощами.

Відзначимо, що Великобританія стала першою країною, яка схвалила використання вакцини від коронавірусу COVID-19 виробництва американської компанії Pfizer спільно з німецькою BioNTech.

Як повідомляв портал "Коментарі", Еммануель Макрон планує проведення кампанії масової вакцинації у Франції "в період з квітня по червень". Вакцини будуть призначені для найбільш вразливої аудиторії, сказав він у вівторок під час брифінгу для преси з прем'єр-міністром Бельгії Олександром Де Кроо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини