Головна Новини Світ Великобританія Водії в Британії "проривають" поліцію: вони втомилися чекати
commentss НОВИНИ Всі новини

Водії в Британії "проривають" поліцію: вони втомилися чекати

5000 водіїв влаштовують сутички з поліцією і відмовляються тестуватися на Сovid-19

23 грудня 2020, 17:26 comments1149
Поділіться публікацією:

Сьогодні вдень в Дуврі, Великобританія, почалися сутички між водіями вантажівок, які не можуть доставити товар, і поліцією. Як пише Sky News, очевидці також помітили одну людину, що лежить перед вантажівкою.

Водії в Британії "проривають" поліцію: вони втомилися чекати

Фото: Sky News

Близько 5000 вантажівок застрягли після того як Франція блокувала ланцюжок постачання через нового штаму коронавірусу в Великобританії. Сутички правоохоронців з водіями почалися, коли уряд розпорядився протестувати всіх, хто хоче перетнути кордон, коли Франція дала послаблення на транспортування сьогодні вранці.

Вантажівки вишикувалися в чергу на автомагістралі M20 і на аеродромі Манстон після того, як французький уряд запровадив обмеження в неділю ввечері. Група водіїв намагалася "прорвати" ряд поліцейських і штовхати їх. Журналіст Марк Уайт з Дувра сказав, що вранці один чоловік лежав перед вантажівкою.

Водії в Британії ”проривають” поліцію: вони втомилися чекати - фото 2

Уряди Великобританії й Франції досягли угоди про відновлення ланцюжка постачання відсьогодні, але водії вантажівок повинні отримати негативний результат на COVID, перш ніж вони зможуть подорожувати. Близько 170 військовослужбовців і бригад Національної служби охорони здоров'я проводять швидкі перевірки вантажівок, які приїжджають зі всієї Європи й відчайдушно намагаються повернутися додому.

Міністерство транспорту заявило, що тестування почалося до полудня середи. На вході в порт буде встановлена мобільна станція, щоб спробувати перешкодити людям блокувати термінал під час посадки на пором (багато хто хоче повернутися додому морем).

Вони протестують проти того, що, за їхніми словами, є браком зручностей, таких як туалети або їжа, а також через те, що потенційно втрачають своє місце в черзі на пором через необхідність їхати в Манстон, де проводять тестування. Один чоловік був заарештований за перекриття шосе, повідомила поліція Кента, а одна поліцейська машина була пошкоджена під час заворушень в Манстоне.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що британці закуповують продукти через конфлікт з Францією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини