Головна Новини Світ Великобританія Воллес думає залишити пост: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Воллес думає залишити пост: що сталося

За інформацією ЗМІ, міністр оборони Британії Воллес думає залишити посаду

15 липня 2023, 10:48
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес задумався про те, щоб залишити свій уряд та піти з посади. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The Times".

Воллес думає залишити пост: що сталося

Бен Воллес. Фото: із відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що восени британський прем'єр-міністр Ріші Сунак готується провести низку кадрових змін у своєму уряді, тим самим зробивши правильні перестановки перед наступними виборами.

Як пише видання, Воллес вважає, що його час на посаді міністра оборони добігає кінця, і він обмірковує можливість залишити уряд.

ЗМІ вважають, що однією з причин, через яку Бен Воллес може піти, може бути те, що прем'єрові Сунаку не вдалося знайти порозуміння з президентом США Джо Байденом щодо призначення Воллеса на посаду нового генсека НАТО. Кандидатура британського міністра активно обговорювалася і була однією з головних тем на переговорах Сунака і Байдена у Вашингтоні.

Журналісти вважають, що Ріші Сунак хоче продемонструвати виборцям готовність оновлювати команду, реагуючи на запити громадськості. Найімовірнішим наступником Воллеса на посаді глави Міноборони Британії називають головного секретаря казначейства Джона Глена. Серед інших претендентів на посаду голови Міноборони називають міністра безпеки Тома Тугендхата та екс-міністра зовнішньої торгівлі Енн-Марі Тревельян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Великобританії Воллес пояснив свої слова про подяку України

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський відповів на закиди Бена Воллеса та попросив Олексія Резнікова подякувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини