Головна Новини Світ Великобританія Як Єлизавета II відреагувала на скандальне інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Єлизавета II відреагувала на скандальне інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі

Єлизавета II надала офіційний коментар щодо інтерв'ю свого внука та його дружини

10 березня 2021, 08:00
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі та його дружина актриса Меган Маркл нещодавно дали інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі. Під час розмови вияснилося, що подружжю було дуже складно жити в палаці разом іншими членами королівської монаршої сім'ї. У Меган Маркл навіть виникало бажання вчинити самогубство, а принц Гаррі страждав від преси.

Як Єлизавета II відреагувала на скандальне інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі

Королівська сім'я Британії: реакція Єлизавети II на інтерв'ю Меган Маркл. Фото: pikabu.ru

Британська королева одразу ж відреагувала на такі заяви та надала офіційний коментар. В ньому зазначається, що всій британській сім'ї шкода, що Меган Маркл та принц Гаррі пережили такий складний період. Члени монаршої родини навіть не здогадувалися, що останні роки були такими важкими для подружжя.

Також в повідомленні йдеться, що деякі спогади пари можуть відрізнятися від реальних подій. Проте у будь-якому разі королівська сім'я прийняла скарги та переживання до уваги. Найближчим часом все сказане Меган та Гаррі в інтерв'ю буде обговорюватися всією родиною в приватному порядку.

В документі зазначається, що британська королівська сім'я завжди любила і любитиме принца Гаррі, Меган Маркл та їх сина Арчі.

Як Єлизавета II відреагувала на скандальне інтерв'ю Меган Маркл та принца Гаррі - фото 2

Нагадаємо, що українські митники виявили несподівану знахідку в посилці з Великобританії. Вони вилучили хрест з трьома сотнями діамантів та рубінів. Розкіш прикраси вражає. Фото можна подивитися в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що члени королівської сім'ї Великої Британії вирішили трохи заощадити та продати особисті літаки. Відтак у королеви Єлизавети II залишиться тільки вертоліт, який вона ділитиме з прем'єр-міністром. Чому виникла необхідність продати літаки, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини