Головна Новини Світ Великобританія Як пройде вакцинація від COVID-19 у королівській сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пройде вакцинація від COVID-19 у королівській сім'ї

Королева Великобританії Єлизавета II та принц Філіп чекатимуть на щеплення в порядку черги

7 грудня 2020, 15:25
Поділіться публікацією:

Члени монаршої родини, зокрема Королева Великобританії Єлизавета II та герцог Единбурзький Філіп, заявили, що робитимуть щеплення від COVID-19 разом з народом Британії. Таку інформацію надало видання Daily Mail. Монархи сподіваються, що публічна вакцинація зменшить страх та невпевненість населення.

Як пройде вакцинація від COVID-19 у королівській сім'ї

Як пройде вакцинація від COVID-19 у королівської сім'ї. Фото: karavan.ua

Попри чутки, королівська сім’я не матиме привілеїв та особливих умов. Єлизавета II та принц Філіп стануть в чергу на щеплення у порядку вакцинації вікової групи понад 80 років. Подружжя отримає препарат в рамках урядової програми.

Щеплення монархам порекомендували зробити їхні лікарі.

Нагадаємо, що подружжя майже рік проживало в ізоляції у Віндзорському замку. 

Вже цього тижня Велика Британія планує розпочати вакцинацію проти коронавірусу. Для цього країна замовила 40 мільйонів доз препарату від компаній Pfizer та BioNTech. Ця вакцина показала 95% ефективності під час випробувань. Закупленої кількості вистачить, щоб зробити щеплення 20 мільйонам людей.

Багатьох британців лякає можливість вакцинування, адже в країні масово поширюється інформація про небезпеку щеплень. До того ж Британія стане першою державою у світі, де почнеться масова вакцинація від COVID-19.

Сайт “Коментарі” також повідомляє, що в Києві розпочалася активна підготовка до проведення вакцинації від коронавірусу. Місцева влада вже знайшла приміщення, де зберігатиме вакцину проти COVID-19. Місто готове закупити все необхідне обладнання та навчати медичний персонал, аби ті могли проводити масові щеплення. Відтак Київ стане першим містом, яке буде готове робити вакцинацію одразу, ж як в Україну надійде партія ліків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини