Головна Новини Світ Великобританія З’явилась реакція Британії на приїзд китайського лідера до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилась реакція Британії на приїзд китайського лідера до Путіна

Офіційний представник Британії відреагував на візит лідера Китаю до Москви.

17 березня 2023, 15:05 comments5220
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кремль та Міністерство закордонних справ Китаю підтвердили, що Сі Цзіньпін приїде до Москви 20-22 березня. На візит китайського лідера до України відреагували союзники України, зокрема і Великобританія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

З’явилась реакція Британії на приїзд китайського лідера до Путіна

Лідер Китаю планує зустрітись з російським диктатором у Москві. Фото з відкритих джерел

Сі Цзіньпін здійснить свій перший візит до російської Федерації з моменту повномасштабного вторгнення в Україну. Раніше китайський лідер називав російського диктатора своїм "найкращим другом". Повідомляється, що Сі Цзіньпін отримав пропозицію відвідати Росію особисто на запрошення Володимира Путіна.

На візит китайського лідера відреагувала дружня до України Великобританія.

"Якщо Китай хоче зіграти справжню роль у відновленні суверенітету України, то ми, очевидно, вітаємо це", — заявив прессекретар прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака.

Також у Британії наголосили, що мирна угода без згоди України не може розглядатись.

"Ми чітко розуміємо, що будь-яка мирна угода, яка не ґрунтується на суверенітеті та самовизначенні України, взагалі не є мирною угодою. Тож ми продовжуватимемо закликати Китай, як і раніше, приєднатися до інших країн світу, закликаючи Путіна вивести свої війська", — каже британський речник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай зробив попередження Японії, яка на думку керівництва КНР почала рухатись шляхом мілітаризації і тепер загрожує безпеці в регіоні.

Також "Коментарі" писали, що Китай різко критикує США за передачу атомних підводних човнів Австралії в рамках угоди зі Сполученими Штатами та Великобританією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

17 березня 2023, 15:53

и с каких пор Британия решает - что для Украины хорошо?.?.?

Наталі

17 березня 2023, 15:52

На візит китайського лідера до України відреагували союзники України, зокрема і Великобританія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian. Джерело: https://world.comments.ua/ua/news/great-britain/z-yavilas-reakciya-britanii-na-priizd-kitayskogo-lidera-do-putina-709692.html © Comments.ua

дом

17 березня 2023, 15:17

На візит китайського лідера до України відреагували союзники України, зокрема і Великобританія Джерело: https://world.comments.ua/ua/news/great-britain/z-yavilas-reakciya-britanii-na-priizd-kitayskogo-lidera-do-putina-709692.html © Comments.ua Хоть хтось це читає,чи пише...?


Новини