Головна Новини Світ Великобританія Зеленський втратить усіх молодих українців: в Британії закликали Київ до поступок у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський втратить усіх молодих українців: в Британії закликали Київ до поступок у війні

Найджел Фараж вважає, що потрібні активніші зусилля посередників у переговорах між Україною і РФ

26 червня 2024, 07:00 comments7537
Поділіться публікацією:

Україна повинна прагнути до мирної угоди з РФ, інакше ризикує винищити ціле покоління молодих українців. Як інформує портал "Коментарі", таку заяву зробив лідер євроскептичної партії Reform UK Найджел Фараж, висловлюючи свої погляди на війну, пише The Times. 

Зеленський втратить усіх молодих українців: в Британії закликали Київ до поступок у війні

Лідер євроскептичної партії Reform UK Найджел Фараж

Британський політик вважає, що в інтересах миру український президент Володимир Зеленський повинен переосмислити амбіції щодо повернення всіх захоплених росіянами територій.

Він прокоментував мету Зеленського повернути окуповані землі так: "Що ж, в Україні, можливо, не залишиться молодих людей".

Він вважає, що потрібні активніші зусилля посередників у переговорах між Україною і РФ. Також Фараж вважає, що Великобританія та інші західні союзники України нереалістичні у своїй підтримці мети Зеленського щодо відтіснення окупантів назад у РФ. Політик додав, що повернути територію Криму буде "неймовірно складно".

Найджел Фараж вважає, що рішення поступатися окупантам українськими землями чи ні, залежить від Зеленського.

"Це його вибір. Про мир ніхто навіть не говорить. Ми говоримо тільки про те, що "Україна переможе". Дійсно? Я досить скептично ставлюся до цього", — заявив політик.

Фарадж додав, що не є і ніколи не був апологетом або прихильником Путіна. Британський політик наголосив, що вторгнення російської армії в Україну було аморальним, обурливим і невиправданим.

Нагадаємо, Найджел Фарадж заявив, що Захід спровокував напад Росії на Україну. В інтерв'ю ВВС політику нагадали, що у 2014 році він назвав Путіна світовим лідером, яким він найбільше захоплюється.

Читайте також на порталі "Коментарі" - прем'єр Британії відреагував на скандальну заяву Фараджа про війну РФ проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 червня 2024, 06:42

Вже ціле покоління терпіл виростає на цьому юдейсько-путинському вторгненні. Цьому поколінню набридло жити в умовах обмежень і небезпеки, без просвіту, перспектив у майбутньому. Поки весь світ навколо розвивається, навіть Росія, та ще і прискореними темпами. Україна потрапила у часову петлю Божевільного Зла. Який з одної сторони відчув смак крові і популярності на крові, а з іншої стороні, він і рідня і Хунта розуміють, поки вторгнення, вони в безпеці і розкоші, мир для них - відповідальність за злочини, за узурпацію. Конституція забороняє президенту делегувати навіть частину повноважень. Не кажучи про те, щоб відати їх всі друзям.


Новини