Головна Новини Світ Великобританія Жінка три роки йшла пішки з України до Британії: що підштовхнуло її до такої подорожі
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка три роки йшла пішки з України до Британії: що підштовхнуло її до такої подорожі

Британка Урсула Мартін назвала свій похід «Європа плюс один»

9 червня 2021, 16:08
Поділіться публікацією:

Мешканка Великобританії здійснила незвичайну прогулянку, яка тривала цілих три роки. Жінка самостійно пройшла пішки з України до Великобританії. Про це повідомляє ВВС.

Жінка три роки йшла пішки з України до Британії: що підштовхнуло її до такої подорожі

Британка Урсула Мартін. Фото: newsbeezer.com

Сміливу туристку звуть Урсула Мартін. Похід вона починала з Києва і дійшла до Лланідлоссу. За три роки жінка подолала 8000 кілометрів.

Британка назвала свою надзвичайну подорож "Європа плюс один" і присвятила її проблемі раку яєчників, про яку знає не з чуток.

Десять років тому Урсула Мартін дізналася, що хвора на онкологію. Однак жінка не підкорилася хворобі і вирішила подорожувати по світу. Таким чином британка не тільки привертає увагу суспільства до проблеми онкологічних захворювань, але і вселяє надію тяжкохворим людям, стає прикладом сильної волі.

"Це була пригода зростання, зростання сили і духу. Я знаю себе набагато краще. Це було чудово", — сказала Урсула.

Під час подорожі британка якраз застала спалах пандемії. Тому перший карантин їй довелося провести у Франції. Звідти вона вже рухалася до місць, де не діяли жорсткі карантинні норми.

За період походу жінка змінила вісім пар взуття.

Це не перший тривалий похід в житті Урсули. До цього вона пройшла пішки весь Уельс, а це — 5600 км.

У планах британки — подальші великі походи. Вона збирається пройти пішки дві крайні точки Великобританії.

Раніше видання "Коментарі" писало, як у Венесуелі члени церемоніального братства намагаються прогнати коронавірус. Їх ще називають "танцюючими демонами".

Щорічно вони влаштовують святкування Тіла Христового, під час якого одягаються у диявольські маски і проводять ритуал, що символізує перемогу добра над злом.

Цього року "танцюючі дияволи" присвятили святкування боротьбі з коронавірусом і здійснили ритуал, закликавши до припинення пандемії COVID-19 в країні і в усьому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини