Головна Новини Світ Італія Берлусконі після скандальних висловлювань про Зеленського зробив нову заяву про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлусконі після скандальних висловлювань про Зеленського зробив нову заяву про Україну

Екс-прем'єр Італії Берлусконі запевняє, що він завжди підтримував український народ

15 лютого 2023, 14:08 comments5374
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі, на якого обрушилася порція критики через його нещодавнє висловлювання про президента Володимира Зеленського, наразі заявляє, що завжди був на боці українського народу та підтримував територіальну цілісність України. Про це, як повідомляє портал "Коментарі", він написав на своїй сторінці у Facebook.

Берлусконі після скандальних висловлювань про Зеленського зробив нову заяву про Україну

Сільвіо Берлусконі. Фото: GETTY IMAGES

Берлусконі запропонував своїм критикам звернути увагу на конкретні факти підтримки Італією українського народу, коли він був при владі. Екс-прем'єр відзначив, що зараз Італія разом з усіма цивілізованими країнами ЄС підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, без будь-яких проблем голосуються питання про надання допомоги Україні, як фінансової, так і військової.

"Я завжди був і залишаюся на боці українського народу та світу", — додав колишній глава уряду.

Берлусконі також висловив сподівання, що дипломатичне рішення "цієї дуже небезпечної для всіх нас війни" буде знайдено найближчим часом.

"Я просто запропонував великий план Маршалла для відновлення України як можливий дипломатичний шлях припинення цього конфлікту, який, повторюю, є дуже небезпечним для всіх нас", — заявив він, маючи на увазі свою пропозицію допомагати Україні лише з відновленням, але не давати зброю .

Як повідомлялося, Берлусконі, давай оцінку зустрічі Мелоні та Зеленського на полях саміту ЄС у Брюсселі, заявив, що, якби він все ще був прем'єр-міністром, він би не розмовляв із Зеленським.

Читайте також на порталі "Коментарі" — скандальна заява Берлусконі про Зеленського: чи продовжить тепер Італія підтримку України

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Росія все ще має вагу на Заході – за рахунок чого російське лобі досить сильне. Експерти детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини