Головна Новини Світ Італія Біля Риму через спеку палають ліси: людей евакуюють (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Риму через спеку палають ліси: людей евакуюють (ФОТО)

На даний момент в місті Тіволі були евакуйовані близько 100 людей

13 серпня 2021, 17:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії продовжують бушувати лісові пожежі. Про це повідомляє видання Reuters.

Біля Риму через спеку палають ліси: людей евакуюють (ФОТО)

Неподалік від Риму розгорілися лісові пожежі. Фото: REUTERS / Guglielmo Mangiapane

Як стало відомо, вогнем виявилися охоплені ліси неподалік від столиці країни. Повідомляється, що перед пожежею температура повітря в Римі досягала 37 градусів за Цельсієм. Сьогодні вночі, 13 серпня, понад два десятки сімей були змушені покинути свої будинки через пожежі, які поширилися по заповіднику Монте-Катілло неподалік від міста Тіволі. Також з місцевого притулку були вивезені в безпечні зони більше ніж 30 осіб.

Згідно з даними RC TV, на цей момент в місті Тіволі були евакуйовані близько 100 осіб, в число яких входять і неповнолітні. Громадянам який залишив свої будинки через стихію влада надала номери одного зі спа-готелів.

Також стало відомо, що полум'ям виявився охоплений склад площею близько 70 квадратних метрів. Через вогонь було перервано регіональне залізничне сполучення.

Біля Риму через спеку палають ліси: людей евакуюють (ФОТО) - фото 2

Фото: Vigili del Fuoco.
Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині масштабні повені забирають життя місцевих жителів. Вони утворилися через сильні проливні дощі. На цей момент з небезпечних районів вже евакуйовано близько 17 тисяч осіб. Вода пошкодила мости та лінії електропередач. Затопленими виявилися будинки та будівлі підприємств. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Італії через спеку викликаної антициклоном продовжують горіти ліси. Аномально висока температура становить небезпеку не тільки для літніх людей, а й для всього населення. Повідомляється, що такої високої температури повітря не спостерігалося в країні вже протягом 44 років. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини