Головна Новини Світ Італія В Італії лісові пожежі продовжують забирати життя людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії лісові пожежі продовжують забирати життя людей (ВІДЕО)

У регіоні встановилася спека понад 48 градусів за Цельсієм

13 серпня 2021, 12:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На півдні Італії продовжують горіти ліси. Про це повідомляє видання ANSA.

В Італії лісові пожежі продовжують забирати життя людей (ВІДЕО)

В Італії через пожежі загинули люди. Фото: kurs.com.ua

Число жертв через пожежі зросло до чотирьох осіб. Повідомляється, що аномальна спека на території країни побила рекорд, який тримався 44 роки. Її викликав антициклон під назвою "Люцифер".

Зазначається, що в цьому регіоні встановилася спека понад 48 градусів за Цельсієм. Синоптики інформують, що спекотна хвиля досягне свого піку в країні сьогодні, 13 серпня.

Уже 15 італійських міст знаходяться в "червоній" зоні. Температури повітря в них настільки високі, що становлять загрозу не тільки для літніх людей, а й для всіх інших громадян.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Греції продовжує бушувати стихія. Повідомляється, що в районі Гортініі співробітники пожежної служби боролися з вогнем протягом всієї ночі. Вони намагалися не допустити поширення загорянь на житлові райони. З небезпечних районів було евакуйовано жителів двох десятків сіл. Полум'ям були охоплені сільськогосподарські угіддя і ферми. Спостерігаються перебої з електрикою і водопостачанням. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії через сходження зсуву під завалами опинилися кілька транспортних засобів із людьми всередині. Повідомляється, що тільки в одному автобусі, який був похований під землею, перебувало 40 осіб. На місце події прибули медики, які госпіталізують потерпілих. Безвісти зниклими вважаються 30 осіб. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини