Головна Новини Світ Італія Будинок в Італії за 1 євро: яке місто влаштувало розпродаж
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок в Італії за 1 євро: яке місто влаштувало розпродаж

В італійській комуні Пратола-Пелінья влаштували розпродаж будинків за 1 євро: покупцям назвали основні умови

18 жовтня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Ще одне італійське місто вирішило за смішною ціною розпродати будинки. На цей раз з цікавою пропозицією виступила влада комуни Пратола-Пелінья, яка розташована в Апеннінських горах, недалеко від гірськолижних курортів.

Будинок в Італії за 1 євро: яке місто влаштувало розпродаж

Будинок в Італії за 1 євро (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання CNN, в цьому невеликому містечку проживає зараз близько 7 тисяч жителів, більшість людей покинули місцевість ще у 2000-і роки. Зараз в комуні пустує понад 600 будівель і 250 з них планують розпродати за 1 євро (30, 63 гривні).

Влада містечка пояснює, що хоче повернути красу старого центру, тому покупцям потрібно буде відремонтувати свої будинки протягом 3-х років. Більшість будівель знаходяться в поганому стані, хоча є приміщення, які й добре збереглися. Всі будинки відносно невеликі (близько 70 кв. М. На двох поверхах).

На відміну від інших міст Італії, де влаштовували подібні розпродажі, в комуні Пратола-Пелінья не потребуватимуть від нових господарів депозит в розмірі до 5 тис. євро, які гарантують, що власники зроблять ремонт. Замість цього, їм загрожує штраф у розмірі 10 тис. євро, якщо протягом півроку після покупки вони не представлять повний план реконструкції будівлі.

Нагадаємо, що в регіоні Сицилія (Італія) в місті Троїна в січні 2021 року розпочали розпродавати будинки за 1 євро. Покупець повинен внести заставу в розмірі 5 тисяч євро і відремонтувати будинок. На виконання цієї умови у нього є 3 роки з моменту покупки, після чого застава йому повертається.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в комуні Рубе (Франція) почали розпродаж житла за смішною ціною, а саме за 1 євро. Які умови повинні виконати покупці?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини