Головна Новини Світ Італія Італія закликає своїх громадян негайно залишити Україну: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія закликає своїх громадян негайно залишити Україну: у чому причина

Громадянам Італії радять бути максимально обережними та стежити за вказівками місцевої влади

9 травня 2023, 08:35 comments5905
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Італії "наполегливо рекомендує" громадянам, які перебувають в Україні, виїжджати, а також закликає утриматися від поїздок до країни. Причиною такої заяви стали ракетні атаки з боку Росії, які почастішали останні тижні.

Італія закликає своїх громадян негайно залишити Україну: у чому причина

Італія. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє італійське МЗС, у Києві та по всій країні фіксуються потужні обстріли з боку РФ. Громадянам Італії радять бути максимально обережними та стежити за вказівками місцевої влади.

"Будь-які поїздки в Україну, з будь-якої причини, категорично не рекомендуються. Співвітчизникам, які все ще перебувають в Україні, настійно рекомендується використовувати доступні кошти, включаючи поїзди, щоб залишити країну за годин, коли комендантська година не діє", – заявили у відомстві.

Зазначимо, останніми тижнями російські окупаційні війська справді стали частіше атакувати українські міста ракетами та дронами. Російські загарбницькі війська вночі, 9 травня, завдали ракетного удару по Києву. Сили ППО знищили всі ворожі цілі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує активно атакувати Україну ракетами та дронами. Тим часом Головне управління розвідки Міноборони України попереджає, що спецслужби країни-агресора можуть влаштувати до сакрального для РФ 9 травня провокації, причому спрямовані проти російського ж цивільного населення. Раніше повідомлялося, що на території Брянської та Курської областей можуть влаштувати імітацію захоплення заручників із перевдяганням у форму українських військових. Про що говорять останні дії країни-агресора? Звідки така залежність від "сакральних дат" і такий потяг до провокацій та взагалі імітації процесів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини