Головна Новини Світ Італія Італійський міністр оборони назвав умову припинення військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійський міністр оборони назвав умову припинення військової допомоги Україні

Італія й надалі планує підтримувати Україну заявив, міністр Крозетто

8 жовтня 2023, 18:35
Поділіться публікацією:

Італійський міністр оборони Гвідо Крозетто заявив, що військова допомога Україні "не може бути необмеженою". Також він наголосив, що Італія й далі збирається підтримувати Україну під час повномасштабного вторгнення РФ поки це не почне призводити до спустошення оборонних запасів країни.  Про це міністр Італії сказав в інтерв'ю для Fanpage.

Італійський міністр оборони назвав умову припинення військової допомоги Україні

Гвідо Крозетто (фото з відкритих джерел)

"Підтримка Італії завжди була переконливою з політичної точки зору, але вона ніколи не була необмеженою з точки зору можливостей вкладу. З технічної точки зору це обмеження кількості, в той час, як з точки зору прийняття політичних рішень нічого не змінилося", — сказав Крозетто.

Але Гвідо Крозетто заявив, що на фронті настав стратегічний глухий кут. Тож, на його думку, справа йде до "політичного вирішення конфлікту". 

"Москві ніколи не вдасться завоювати націю, на яку вона напала. Ми є свідками неможливості вирішення конфлікту на полі бою. Тож ми продовжуємо допомагати тим, хто правий, але кожен день аналізуємо більш вигідні тактики для побудови діалогу, досягнення миру і початку відновлення захопленої і розчленованої території", — сказав міністр оборони Італії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що міністр оборони Італії зробив скандальну заяву про діалог України з РосієюОчільник оборонного відомства Італії Гвідо Крозетто зробив скандальну заяву про діалог Україні з Росією. На його думку, є передумови для того, щоб навесні міг початися "діалог" України з РФ. 

Італійський міністр оборони вважає, що зима заблокує наземні дії. Але він висловив побоювання, що РФ може посилити свою повітряну активність, бо ще не використовувала свої літаки четвертого і п'ятого поколінь.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини