Головна Новини Світ Італія "Немає іншого виходу": в Італії офіційно заборонили хворіти на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

"Немає іншого виходу": в Італії офіційно заборонили хворіти на коронавірус

Влада впевнена, що іншого виходу зараз немає

2 лютого 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

В італійській комуні Оніфері, розташованій в регіоні Сардинія, було видано відповідне розпорядження, що забороняє місцевим жителям хворіти на коронавірус. Про це інформує видання L'Unione Sarda.

"Немає іншого виходу": в Італії офіційно заборонили хворіти на коронавірус

Мер італійського міста Оніфері заборонила людям хворіти на коронавірус - фото: з відкритих джерел

За словами джерела, дане розпорядження видала мер Стефанія Пірас. Вдатися до такого владі довелося через те, що в Оніфері немає лікаря. Не дивлячись на те, що місцева влада намагалася зробити все, щоб в комуні з'явився медик, але добитися цього так і не вдалося.

Стефанія Пірас вважає, що на сьогодні ситуація на межі. Створюючи дане розпорядження, чиновниця і її команда хотіли звернути увагу влади з адміністративного центру провінції на їх проблему з відсутністю доктора.

"Було б добре, якби одного документа було досить, щоб люди не хворіли коронавірусів ... Але ми сподіваємося, що це, принаймні, змусить відлуння нашого відчаю долетіти до вище стоять влади", — зазначила Пірас.

Варто відзначити, що лікар покинув Оніфері ще влітку минулого року. Після цього туди приїжджали випускники університетів із завданнями на кілька місяців. Останній поїхав два тижні тому. З того часу людям немає до кого звернутися за медичною допомогою. У зв'язку з цим їм заборонили хворіти, поки не знайдеться новий лікар.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Південній Кореї домашніх улюбленців тестують на коронавірус, а також були названі причини того, що відбувається. Крім того, сайт інформував про те, що Євросоюз може заблокувати поставки вакцини від коронавірусу до Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини