Головна Новини Світ Італія Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО)

Супергероєм виявився 27-річний волонтер Маттіа Веллардіта

24 червня 2021, 13:53
Поділіться публікацією:

На щотижневу аудієнцію Папи Римського у Ватикані завітав громадянин в костюмі популярного супергероя Людини-павука. Він провів бесіду з понтифіком і подарував йому маску свого героя. Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на BBC.

Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО)

Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком - фото: REUTERS

Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО) - фото 2

Виявилося, що чоловіком в костюмі був 27-річний італієць Маттіа Веллардіта, який вже не перший рік переодягається Людиною-павуком. Він був запрошений для того, щоб отримати подяку за волонтерську діяльність: в костюмі супергероя чоловік відвідує хворих дітей в медустановах.

Італієць звернувся до Папи Римського з проханням помолитися за дітей, а також їхніх батьків.

Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО) - фото 3
Папа Римський зустрівся з Людиною-павуком (ФОТО) - фото 4
Нагадаємо, що напередодні Папа Римський Франциск провів зустріч з двома священнослужителями з Бразилії. Священики попросили понтифіка молитися за народ республіки. На що Папа Римський Франциск відповів жартом. Пізніше бразильські священики розповіли газеті Globo, що пішовши з зустрічі, вони кілька разів зупинялися на вулиці, щоб посміятися, згадуючи про те, що сталося.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що Папа Римський наказав скоротити заробітну плату кардиналам на 10% і знизити зарплату більшості інших священнослужителів, які працюють у Ватикані. Таке рішення було прийнято для того, щоб зберегти робочі місця співробітників, які не мають сану. При цьому глава католицької церкви зізнався, що Ватикан через пандемію відчуває дефіцит ресурсів, при тому, що в середньому кардинали у Ватикані отримують зарплату в розмірі 4-5 тисяч євро на місяць, при цьому маючи пільгу на оплату житла.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини