Головна Новини Світ Італія Прем'єр-міністр Італії назвала слова Путіна пропагандою
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Італії назвала слова Путіна пропагандою

Прем'єрка Італії Джорджія Мелоні назвала виступ Володимира Путіна російською пропагандою.

21 лютого 2023, 16:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні прибула до Києва 21 лютого та встигла прослухати виступ президента Росії Володимира Путіна. Лідерка Італії наголосила, що заяви російського президента мають пропагандистський характер. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Прем'єр-міністр Італії назвала слова Путіна пропагандою

Прем'єрка Італії Джорджія Мелоні. Фото з відкритих джерел

Прем'єрка Італії прибула до столиці України наступного для після приїзду президента США Джо Байдена до Києва. Вже в Україні італійська лідерка застала двогодинне звернення президента РФ на федеральних зборах, в якому Путін звинуватив у війні Захід, розповів про економіку країни та вийшов з ядерного договору між США та Росією.

Джорджія Мелоні сподівалась на інше повідомлення від Путіна та загалом назвала його виступ пропагандистським.

"Частина мого серця сподівалася на якісь інші слова, але це була пропаганда", — сказала прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні про заяви російського диктатора.

Мелоні також підтвердила, що Італія й надалі підтримуватиме Україну до перемоги, попри критичні заяви колишнього прем’єр-міністра країни Сільвіо Берлусконі, який є давнім другом Путіна та критикує Володимира Зеленського через те, що український президент нібито розпочав війну в Європі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий аналітик з питань оборони підсумував виступ президента Росії Володимира Путіна словами "для Путіна це початок третьої світової війни".

Також "Коментарі" писали, що Михайло Подоляк відреагував на виступ Володимира Путіна, натякнувши на можливий кінець для російського диктатора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4774

21 лютого 2023, 17:12

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини