Головна Новини Світ Росія Путін пояснив, чому почав війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пояснив, чому почав війну в Україні

Російський диктатор звинуватив Захід в тому, що Росія почала війну в Україні.

21 лютого 2023, 12:10 comments1968
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час свого запланованого послання до федеральних зборів російський диктатор Володимир Путін пояснив, чому напав на територію України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Путін пояснив, чому почав війну в Україні

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Виступ президента Росії відбувся за кілька днів до річниці повномасштабного вторгнення в Україну. Під час своєї промови російський диктатор вкотре звинуватив Захід у війні та намагався пояснити, що Росія нібито просто захищає цивільне населення.

За словами Путіна Україна нібито відправила артилерію та інше військову техніку для нападу на Донбас у 14-15 році. Окрім того, російський диктатор розповів чому він здійснив напад на територію України.

"Вони почали війну, а ми застосували силу, щоб її зупинити", — виправдовується президент Росії Володимир Путін звинувачуючи у війні Захід та додає, що РФ нібито хоче захистити домівки звичайних людей.

Такі заяви розходяться з реальністю, коли російські ракети влучають по всій Україні та вбивають цивільне населення знищуючи будинки, школи, заводи, театри та інші споруди. Жахливі події стались вже і в 2023 році, коли російська ракета влучила в багатоповерховий будинок в Дніпрі та забрала життя 46 українців.

У виступу тоталітарний лідер РФ звинуватив Захід у бажанні отримати безмежну владу та стверджує, що головна ціль – це занепад Росії.

"Еліти Заходу не приховують своїх цілей... вони намагаються завдати стратегічної поразки Росії", — заявив Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія планувала захопити Білорусь до 2030 року.

Також "Коментарі" писали про секретні документи, які попереджали президента США про можливу російську агресію щодо України ще у 2009 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

21 лютого 2023, 13:10

Православні, пытэрсъко-криворізькі відморозки. Братня ментальність злочинців: стверджуй дурниці і стій на своєму роблячи зло. Так всі диктатори, УПА-улюбленці поводяться. Сталін Чаушеску Путін Хрущов Зе Каддафі ... занурюють світ у Зло виправдовуючи свої дії необхідністю. Волинська Львівська Сирійська Афганська Ічкерійська Маріупольська ... різня. Фінаншисти Яресько Гонтарева Маркарова Гетманцев Азаров, виправдовують ПДВ-розкрадання, поповненням казни для корумпованих і відшкодування старцям Пінчуку з Рінатом. У 1932-33 такі фінаншисти відібрали зерно, бо молода країна потребувала валюти - голодомор не помітили. Так і відморожуються, перекладаючи відповідальність одне на одного.


Новини