Головна Новини Світ Італія Прем’єр-міністр Італії подала до суду на культового британського музиканта
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єр-міністр Італії подала до суду на культового британського музиканта

Під час концерту в Турині вокаліст зі сцени образив Джорджію Мелоні

2 серпня 2023, 16:25
Поділіться публікацією:

Італійська очільниця уряду Джорджія Мелоні подала позов до суду на вокаліста британського гурту Placebo Брайана Молко за образу та наклеп. Музикант прямо під час концерту обізвав її "фашисткою, расисткою та нацисткою". Про це повідомляє  газета La Stampa.

Прем’єр-міністр Італії подала до суду на культового британського музиканта

Джорджія Мелоні (фото з відкритих джерел)

Адвокати прем’єр-міністра Італії повідомили, що позов політика пов’язаний з інцидентом, який трапився під час концерту гурту Placebo у Турині 10 липня. Прямо зі сцени музикант обізвав Мелоні "фашисткою, расисткою та нацисткою".

Стало відомо, що прокуратура у Турині розпочала розслідування щодо порушення громадського порядку. Відтак до справи додався ще позов від прем’єр-міністра Італії Джорджії Мелоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Італія прийняла рішення щодо російських олігархівПісля повномасштабного вторгнення Росії в Україну Італія заморозила активи російських олігархів. Центральний банк країни оприлюднив щорічний звіт, де вказав скільки грошей росіян арештовано в Італії. 

Італія у рамках санкцій ЄС конфіскувала активи російських олігархів та прихильників Кремля. Серед заморожених активів виявились банківські рахунки, розкішні вілли, автомобілі, яхти та інші дорогоцінні речі. Вказано, що цифра була оновлена на кінець червня. Директор банку Енцо Серата розповів, що фінансові авуари росіян становили 330 млн євро та пов’язані з 80 особами.

Також "Коментарі" писали про те, що Італія змінила своє ставлення щодо постачання винищувачів Україні. В Італії не обговорюється питання про передачу Україні винищувачів, але навіть, якщо розпочнуться дискусії з цього приводу, навряд чи вони закінчаться позитивно для України, бо малоймовірно Рим ухвалить позитивне рішення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини