Головна Новини Світ Італія Священник за гроші парафіян влаштовував секс-вечірки з наркотиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Священник за гроші парафіян влаштовував секс-вечірки з наркотиками

На вечірки запрошували гостей з сайтів знайомств

15 вересня 2021, 22:48 comments2675
Поділіться публікацією:

В Італії, в населеному пункті Прато 40-річному служителю місцевого  костелу Франческо Спаньєзі  поліціянти пред’явили звинувачення в розповсюдженні наркотиків. Про це інформує видання La Nazione.

Священник за гроші парафіян влаштовував секс-вечірки з наркотиками

Священника помістили під арешт (фото з відкритих джерел)

Ксьондзу не наділи кайданки, але він не проводить служби та знаходиться під домашнім арештом.

 Крім цього, кажуть, що цей церковний служитель був ініціатором секс-оргій, на які сходились чоловіки та жінки, які виставляли оголошення про відповідні знайомства в інтернеті.  Їх на ці веселі гульбища запрошував сам отець Франческо. Для них він приносив наркотики, зокрема, гамма-бутиролактон, який називають збудником для сексу.

Що цікаво, що панотець не тратив на ці сумнівні розваги свої кошти. Він для цього використовував церковні гроші, які жертвували йому його парафіяни.  Наркотики він пропонував своїм знайомим  без грошей.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії священник споював і ґвалтував дітей.У Російській Федерації (РФ) священнику з Оренбурзької області присудили 13 років позбавлення волі за насильницькі злочини сексуального характеру над дітьми. Правоохоронці довели, що з січня 2019 по лютий 2020-го батюшка, що служив в Асекєєвському районі, скоював сексуальне насильство над дітьми, яким навіть не виповнилося 14 років. Одну зі своїх жертв він весь час напував спиртним.Священнослужитель отримав суворе покарання — 13 років позбавлення волі. Його етапують до виправної колонії суворого режиму. Крім того, священник повинен відсидіти додаткове покарання — 1 рік і 6 місяців позбавлення волі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини