Головна Новини Світ Росія У Росії священник споював і ґвалтував дітей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії священник споював і ґвалтував дітей: подробиці

Батюшку відправили за ґрати на 13 років

4 вересня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації (РФ) священнику з Оренбурзької області присудили 13 років позбавлення волі за насильницькі злочини сексуального характеру над дітьми. Про це повідомляє пресслужба Слідчого комітету.

У Росії священник споював і ґвалтував дітей: подробиці

Священника посадили на 13 років (фото з відкритих джерел)

Правоохоронці довели, що з січня 2019 по лютий 2020-го батюшка, що служив в Асекєєвському районі, скоював сексуальне насильство над дітьми, яким навіть не виповнилося 14 років. Одну зі своїх жертв він весь час напував спиртним.

Суд визнав служителя церкви винним у скоєнні трьох епізодів зґвалтувань, передбачених п. "А" ч. 3 ст. 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо неповнолітнього), а також злочинів, передбачених п. "Б" ч. 4 ст. 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо особи, яка не досягла 14-річного віку). Священникові поставили в провину і те, що він постійно розпивав спиртні напої з однією зі своїх жертв і мало не споїв її.

Священнослужитель отримав суворе покарання — 13 років позбавлення волі. Його етапують до виправної колонії суворого режиму. Крім того, священник повинен відсидіти додаткове покарання — 1 рік і 6 місяців позбавлення волі.

Видання "Оренбург медіа" назвало прізвище колишнього служителя — це ієромонах Климент (Корабльов). Як сказав представник РПЦ після вступу вироку в законну силу, Єпархіальний суд Бузулукської єпархії розгляне питання про позбавлення засудженого священнослужителя сану.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомило, що в Росії чоловік відрізав собі язика під час арешту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини