Головна Новини Світ Італія У Греції на острові Евбея знову спалахнула лісова пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції на острові Евбея знову спалахнула лісова пожежа

Займання виникло на південь від від минулого епіцентру лиха

13 серпня 2021, 18:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На одному з найбільших грецьких островів знову спалахнула пожежа. Про це повідомляє видання apnews.

У Греції на острові Евбея знову спалахнула лісова пожежа

Лісова пожежа на острові Евбея. Фото: AP Photo / Petros Karadjias

Як стало відомо, сьогодні, 13 серпня, на острові утворилося нове загоряння. Воно знаходиться на південь від району, який раніше був епіценом лиха. Тоді масивний лісова пожежа знищила ліси, підпалив будинки та все ще тлів через 10 днів після його початку.

Пожежна служба Греції повідомила, що для боротьби з новим спалахом в центрі Евії були відправлені чотири літаки, шість вертольотів, а також 23 пожежники та десять автомобілів.

Відзначається, що хоча в Греції жарким і сухим влітку часто відбуваються лісові пожежі, в цьому році по всій країні спалахнули сотні пожеж через особливо тривалої та сильної хвилі тепла.

На допомогу Греції в боротьбі зі стихією прийшли 24 країни з Європи та Азії, в тому числі й Україна.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що неподалік від столиці Італії загорілися ліси. Влада евакуює місцевих жителів з небезпечних районів. Повідомляється, що на цей момент вже близько 100 осіб були змушені покинути своє житло. До цього числа входять і неповнолітні. Евакуйованих заселили в номери одного з готелів. В Регіоні було припинено залізничне сполучення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що масштабні повені обрушилися на північ Туреччини. Стихією виявилися пошкоджені лінії електропередач, мости та інші інфраструктурні об'єкти. У деяких районах водою затопило будинки та підприємства. Влада проводить евакуацію населення з небезпечних районів. На цей момент свої будинки вже покинули понад 17 тисяч осіб. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини