Головна Новини Світ Італія В Іспанії жінка відрізала пеніс свого начальника, який її ґвалтував
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії жінка відрізала пеніс свого начальника, який її ґвалтував

Насильник і його жертва - вихідці з Бангладеш

3 червня 2021, 02:38
Поділіться публікацією:

В іспанській Каталонії жінка частково відрізала пеніс свого начальника, звинувативши його в зґвалтуванні, повідомляє El Pais.

В Іспанії жінка відрізала пеніс свого начальника, який її ґвалтував

Жінку затримала поліція (фото з відкритих джерел)

Офіціантка одного з барів Каталонії розповіла, що постійно піддавалася сексуальному насильству з боку свого роботодавця. Однак в останній раз вирішила оборонятися. При спробі зґвалтування жінка схопила ніж і частково відрізала своєму кривдникові пеніс.

Жінку затримала поліція за звинуваченням у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Euro Weekly News зазначає, що чоловік був заарештований за звинуваченням у сексуальному насильстві. Зараз він знаходиться в лікарні. Чи зуміли медики пришити на місце геніталії, поки невідомо.

За інформацією ЗМІ, насильник і його жертва — вихідці з Бангладеш.

Як повідомляли раніше в Воронезької області (Росія) 50-річному чоловікові частково ампутували пеніс після сексу відразу з трьома жінками. У пориві пристрасті його вкусила одна з трьох коханок. Звертатися з такого приводу в лікарню чоловік не став. Герой-коханець пояснив, що навіть зрадів, коли статевий орган збільшився в розмірах через запалення. Все ж він вирішив прийти до медиків, але було пізно. Через запущеного запального процесу лікарі вирішили ампутувати пацієнтові частину статевого члена.

Медики, помітивши сліди зубів на статевому органі, повідомили в поліцію. Нагадаємо, кажуть, що секс допомагає розслабитися і знімає напругу, але американські дослідники не згодні з цим твердженням і не рекомендують вступати в інтимні стосунки в умовах сильного стресу. Експерти дійшли висновку, що секс у стані підвищеної напруги лише погіршує ситуацію і призводить до негативних процесів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини