Головна Новини Світ Італія В Італії чиновник посеред вулиці вбив мігранта
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії чиновник посеред вулиці вбив мігранта

Співробітник мерії стверджує, що випадково зробив постріл

22 липня 2021, 10:47 comments2048
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії співробітник мерії застрелив уродженця Марокко. Про це повідомляє видання il Fatto Quotidiano.

В Італії чиновник посеред вулиці вбив мігранта

В Італії чиновник застрелив мігранта. Фото: newsgram.com

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Вогера, що на півночі країни. Міський асесор з питань безпеки Массімо Адріатічі під час прогулянки побачив мігранта, який чіплявся до відвідувачів бару.

Чиновник дістав пістолет і пригрозив 39-річному хулігану, що повідомить в поліцію про його діях. Однак той штовхнув Адріатічі. За словами співробітника мерії, під час падіння, він випадково натиснув на спусковий гачок і зробив постріл.

Хуліган отримав поранення і був госпіталізований прибулими на місце медиками. Від отриманого поранення потерпілий помер в лікарні. На цей момент чиновник перебуває під домашнім арештом.

Як розповів один з очевидців інциденту, загиблий був відомий співробітникам правоохоронних органів і місцевим жителям через неодноразові епізоди насильства і появи нетверезим в громадських місцях.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в італійському місті Таранто сталася стрілянина. Передбачається, що правопорушник відкрив вогонь під час конфлікту виник між двома групами молодих людей. Стало відомо про десять постраждалих в результаті інциденту. На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які встановлюють всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що на іспанському курорті водій автомобіля врізався в терасу закладу. У момент ДТП на ній знаходилися відпочиваючі. В результаті події постраждали щонайменше дев'ять осіб. На місце подій прибули медики та поліціянти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини