Головна Новини Світ Італія В Італії в громадському місці сталася стрілянина: багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії в громадському місці сталася стрілянина: багато постраждалих

Вік постраждалих склав від вісімнадцяти до двадцяти восьми років

21 липня 2021, 13:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії в результаті стрілянини постраждали люди. Про це повідомляє видання La Repubblica.

В Італії в громадському місці сталася стрілянина: багато постраждалих

В Італії в результаті стрілянини постраждали люди. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вночі, 21 липня, в зоні яхт-клубу в місті Таранто. Повідомляється, що в прибережному районі Сан-Віто в результаті стрілянини було поранено десять осіб з різних кварталів міста. Вік постраждалих склав від вісімнадцяти до двадцяти восьми років.

Передбачається, що вогонь відкрив одна людина в ході бійки між двома групами молодих людей. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Постраждалі були госпіталізовані до найближчого медичного закладу.

На цей момент правоохоронці встановлюють причини та обставини даного інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії водій легкового автомобіля протаранив терасу бару, на якій знаходилися відпочиваючі. Повідомляється, що в результаті події постраждали щонайменше дев'ять осіб. Одна з постраждалих знаходиться у важкому стані. Співробітники правоохоронних органів затримали водія. На цей момент поліціянти встановлюють всі обставини ДТП.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що у Франції співробітники правоохоронних органів застрелили зловмисника. Повідомляється, що до цього чоловік по-звірячому вбив підлітка. Тіло тринадцятирічного хлопчика було обезголовлено. Також на трупі були виявлені ділянки з "відірваними шматками плоті". Вбивця намагався втекти від правоохоронців і майже добрався до сусіднього міста. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.repubblica.it/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини