Головна Новини Світ Італія В Італії чоловік убив українку, яка працювала у нього: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії чоловік убив українку, яка працювала у нього: подробиці

В Італії застрелили 67-річну українку

16 грудня 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії громадянку України. Про це пише видання УНІАН.

В Італії чоловік убив українку, яка працювала у нього: подробиці

Поліція. Фото: Pixabay

Інцидент стався в італійському місті Торре-Аннунціата, розташованому в провінції Неаполь. Як стало відомо, учора, 15 грудня 82-річний місцевий житель двічі вистрілив із вогнепальної зброї до 67-річної українки. Повідомляється, що жінка працювала доглядальницею у його сестри. Від одержаних травм постраждала померла на місці.

Правоохоронці, які прибули на місце злочину, затримали підозрюваного. Зазначається, що чоловік часто конфліктував із загиблою.

Злочин стався на очах сестри затриманого, проте та не могла нічого вдіяти, бо прикута до ліжка.

У матеріалі зазначається, що чоловік раніше працював учителем математики. За його словами, у день злочину між ним та доглядальницею виник конфлікт, бо йому здалося, що та погано працює.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Австралії сталася трагедія під час шкільного свята. Через різкий порив вітру в повітря піднявся надувний замок з дітьми. Батут злетів на висоту близько десяти метрів. Внаслідок інциденту п'ятеро дітей загинули від отриманих травм. Ще кілька неповнолітніх дістали поранення та були госпіталізовані. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що неподалік столиці Домініканської Республіки зазнав аварії невеликий літак. За попередніми даними, він прямував до США, проте впав через кілька хвилин польоту. В авіакатастрофі загинуло дев'ятеро людей. Наголошується, що серед жертв є неповнолітні. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини