Головна Новини Світ Італія В Італії дві ложки популярно десерту вбили 20-річну дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії дві ложки популярно десерту вбили 20-річну дівчину

20-річна італійка Анна Беллісаріо померла після кількох ложок тірамісу. Керівництво компанії постане перед судом за ненавмисне вбивство.

8 квітня 2024, 12:00 comments1780
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Трагічний випадок стався з Анною Беллісаріо, яка померла після того, як з’їла тірамісу. 20-річна дівчина страждала алергією на молоко і після споживання десерту у неї стався анафілактичний шок. Виявилось, що заявлений веганський десерт мав у своєму складі сир маскарпоне. Тепер власникам компанії з виробництва тірамісу висунуто звинувачення.

В Італії дві ложки популярно десерту вбили 20-річну дівчину

Дівчина померла після того, як з'їла тірамісу. Фото з відкритих джерел

26 січня Анна Беллісаріо зі своїм хлопцем відвідали заклад швидкого харчування у центральній частині Мілана. Через те, що дівчина мала алергію на молоко, вона замовила веганське тірамісу. 

З’ївши дві ложки популярного десерту жінка почала кашляти. Анна зрозуміла, що це може бути анафілактичний шок, викликаний алергією. Дівчина побігла до вбиральні, щоб викликати блювоту та позбутись їжі. Також італійка прийняла ліки проти астми, які носила з собою. Попри швидку реакцію дівчини, вона втратила свідомість та потрапила до лікарні. Після 10 днів у комі, Анна Беллісаріо померла.

Через смерть дівчини італійські слідчі пред’явили звинувачення у ненавмисному вбивстві власникам компанії "Тірамісун", яка виготовила десерт. Після перевірок поліція з’ясувала, що численні продукти компанії мають алергени у своєму складі, які не були вказані на етикетці. Крім того, сліди молочних продуктів були виявлені в інших продуктах, які були позначені як "веганські". Також у нібито веганському майонезі були знайдені сліди яєць.

Прокурори з’ясували, що веганська та не веганська їжа зберігалася та готувалася поруч, що могло викликати перехресний обмін. Крім того, деякі працівники компанії не мали уявлення про те, що означає "веганський".

"Якби на етикетці продукту були хоча б сліди лактози чи її похідних, молода жінка не замовляла та не їла десерт, оскільки завжди поводилася дуже обережно" , — сказав слідчий суддя про трагічний випадок.

Тепер керівники компанії "Тірамісун" постануть перед судом за ненавмисне вбивство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок, який стався у Польщі. Українець помер після того, як з'їв домашній холодець придбаний у подружжя поляків.

Також "Коментарі" писали про молоду дівчину у розквіті сил, яка готується до смерті шляхом евтаназії. Її лікарі схвалили процедуру добровільного самогубства, яка відбудеться у травні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини