Головна Новини Світ Італія В Італії оголосили масштабний розпродаж житла за смішними цінами - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії оголосили масштабний розпродаж житла за смішними цінами - подробиці

Квартиру в Італії можна придбати за 7,5 тисячі євро

2 лютого 2021, 14:45 comments6297
Поділіться публікацією:

Італійська комуна Біккарі оголосила масштабний розпродаж житла. Дану інформацію надає ресурс CNN.

В Італії оголосили масштабний розпродаж житла за смішними цінами - подробиці

В Італії почали продавати дешеве житло - ціни нерухомості. Фото: vdovychenko.com

Відтак цілком непоганий будинок можна придбати за 7,5 тисячі євро (253 тисячі гривень). Можна знайти кращі та просторіші варіанти за 10-13 тисяч євро (340-450 тисяч гривень).

Розпродаж житла за низькими цінами — ініціатива місцевої влади. Так чиновники хочуть привернути увагу італійців до містечка.

Наразі в комуні живе дуже мало громадян — близько 2 тисяч. Тому у влади постає гостра потреба "заманити" нових жителів.

Повідомляється, що більшість людей виїхали з Біккарі за кордон, переважно в США.

В місті можна знайти й будинки за ціною одного євро. Проте такі споруди потребують серйозного ремонту або навіть реконструкції. В місті є й достатньо дорогі домівки ціною в кілька тисяч євро.

Загалом в місті понад 100 об'єктів не мають власників.

Будинки, які продаються мають два поверхи. Їх середня площа — 50-70 квадратних метрів. Знаходяться домівки в історичному центрі міста.

Сама комуна славиться гастрономічними задоволеннями. В Біккарі роблять дуже смачну піцу та виробляють такі харчові продукти як козячий сир, оливкова олія, салямі. До того ж поблизу регулярно проводяться фестивалі народних танців.

Нагадаємо, що на днях в Південній Кореї домашніх котів та собак почали тестувати на коронавірус. Карантин стартував через те, що у місті Джинджу виявили кошеня, яке виявилося хворим на коронавірус. Це перший випадок захворювання у домашньої тварини на території Південної Кореї. Подробиці ситуації читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що на початку лютого в Харкові пробудили від зимової сплячки місцевого хутряного "синоптика" — бабака Тимка III. Як відомо, поведінка бабака, якого щойно розбудили, є певним індикатором наближення весни. За "прогнозом" тваринки приїхали спостерігати не лише журналісти, а й студенти університету. Яку весну спрогнозував бабак, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини