Головна Новини Світ Італія В Італії посилили правила в'їзду до країни - що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії посилили правила в'їзду до країни - що змінилося

Багато районів в Італії залишаються в "червоній" зоні

31 березня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Влада Італії змінила правила в'їзду для іноземців з країн Європейського союзу. Про це повідомила інформаційна служба BBC.

В Італії посилили правила в'їзду до країни - що змінилося

Правила в'їзду до Італії: уряд посилив вимоги до туристів. Фото: cdnimg.rg.ru

Відтепер, щоб потрапити до Італії туристам з ЄС доведеться пробути на самоізоляції 5 днів. Карантин буде обов'язковим для всіх, навіть для людей, які мають негативний тест на коронавірус.

Посилення правил в'їзду відбулося через несприятливу ситуацію з коронавірусом в Італії та країнах ЄС.

Раніше обов'язковий карантин мали проходити лише ті, хто прибув з країн, що не входять до складу Європейського Союзу.

Варто зазначити, що багато районів в Італії залишаються в "червоній" зоні. Вже з суботи в країни планують ввести “великодній локдаун”.

Італія не єдина країна, де посилили правила в'їзду. Велика Британія поки зовсім не пускає до себе мандрівників. У Польщі необхідно надати на кордоні негативний результат тесту на COVID-19, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до перетину кордону. Але іноземці з тих країн, які не входять до Шенгенської зони, будуть одразу відправлятися на карантин. Є в них негативний результат тесту, чи немає — не має значення. Однак такі особи можуть уникнути ізоляції, якщо зроблять тест по приїзду в Польщу за власні кошти.

Нагадаємо, що в США розробляють власні "паспорти вакцинації". Над їх створенням працюють адміністрація президента разом з приватними компаніями. Якими будуть документи, скільки коштуватимуть та чому виникла необхідність їх створювати, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що до України має надійти партія вакцини Pfizer. Коли це станеться, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини