Головна Новини Світ Італія В Італії при невідомих обставинах загинула українка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії при невідомих обставинах загинула українка

34-річну українку виявили мертвою в Італії

31 серпня 2021, 11:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії загинула громадянка України. Про це повідомляє видання Ilmattino.it.

В Італії при невідомих обставинах загинула українка

В Італії загинула українка. Фото: Roma / Giacomino / Ropi / Global Look Press

Як стало відомо, інцидент стався в італійському місті Неаполь. Повідомляється, що пізно ввечері на вулиці Джованні Нінні було виявлено бездиханне тіло 34-річної українки. З'ясувалося, що кількома днями раніше вона була прооперована в лікарні Пеллегріні через катаракти. Операція пройшла успішно і її помістили в офтальмологічне відділення медичного закладу, де вона відчувала себе добре.

На місце інциденту прибули співробітники правоохоронних органів. Вони опитують медиків і встановлюють знайомих загиблої для того, щоб встановити причини її смерті.

З'ясовуються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Угорщині трагічно загинула спортсменка з України. 34-річна велосипедистка брала участь у веломарафоні під назвою North Cape 4000. У нічний час доби вона їхала по автодорозі неподалік від озера Балатон. Там її збив водій легкового автомобіля, який їхав по зустрічній смузі. Від отриманих травм жінка померла на місці. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі громадянин України потрапив в серйозне ДТП. Повідомляється, що українець їхав на своєму легковому автомобілі по одній з вулиць міста Серкув. Чоловік сильно перевищив швидкість, не впорався з керуванням і врізався в стіну житлового будинку. Від удару в будинку обвалилася частина стіни. З'ясувалося, що 30-річний українець перебував у стані алкогольного сп'яніння. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини