Головна Новини Світ Італія В Італії пропонують 28 тисяч євро за переїзд в село
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії пропонують 28 тисяч євро за переїзд в село

Влада італійського регіону Калабрія запрошують всіх бажаючих переїхати в їх невеликі села, а за переїзд ще й заплатять 28 тисяч євро

31 липня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Для тих, хто хоче змінити місце проживання і переїхати в найпівденніший регіон Італії, є хороша новина. Влада Калабрії запрошує туристів і готові заплатити за їх переїзд 28 тисяч євро. Правда, є певні умови.

В Італії пропонують 28 тисяч євро за переїзд в село

Італійська Калабрія (фото з відкритих джерел)

Невеликі села в регіоні Калабрія готові платити 28 000 євро за переїзд в них людей, які готові почати тут свій бізнес або прийняти пропозицію про роботу. Таким чином місцева влада намагається відновити достатню чисельність населення регіонів, яке в останні роки істотно зменшилося.

Щоб отримати гроші, нові мешканці регіону повинні взяти на себе зобов'язання почати малий бізнес або виконувати певну професійну роботу, яка актуальна в конкретному населеному пункті. Також кандидати повинні мати як мінімум посвідку на проживання або громадянство Італії й бути молодше 40 років, оскільки ідея ініціативи полягає в тому, щоб залучити до розвитку сіл молодь, яка прагне працювати.

Претенденти на виплати повинні бути готові до переїзду в Калабрію протягом 90 днів з моменту подачі заявки. Вибрати можна один з селищ, де офіційно проживає менш як 2000 осіб. Зараз доступні села АІЕТУ (Aieta), Чивита (Civita), Альбідона (Albidona), Сан Донато ді Ніні (San Donato di Ninea), Каччурі (Caccuri), Санта Северина (Santa Severina), Сант'Агата дель Бьянко (Sant`Agata del Bianco), Cамо (Samo), Бова (Bova).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ще одне місто в Італії оголосив про розпродаж будинків за 1 євро: чому так дешево і які умови ставлять перед охочими придбати нерухомість, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини