Головна Новини Світ Італія В якому місті Італії можна купити будинок за 1 євро
commentss НОВИНИ Всі новини

В якому місті Італії можна купити будинок за 1 євро

Ще одне місто в Італії оголосило про розпродаж будинків за 1 євро: чому так дешево і які умови ставлять перед охочими придбати нерухомість

27 червня 2021, 10:40 comments1143
Поділіться публікацією:

На півдні Італії в регіоні Абруццо можна придбати будинок всього за 1 євро (32,66 гривні). Звучить заманливо, чи не так? Але які умови ставить влада міста перед охочими придбати нерухомість?

В якому місті Італії можна купити будинок за 1 євро

Будинок за 1 євро в Італії (фото з відкритих джерел)

В італійській комуні Пратола-Пелин'я, яка розташована в 30 хвилинах від популярного морського курорту Пескара, оголосили розпродаж будинків за смішною ціною. Кілька років тому мер міста заявив, що необхідно відновлювати територію комуни, яка постраждала від землетрусу.

У регіоні зробили перепис всіх занедбаних будинків і після 1,5 років зрозуміли, що в Пратола-Пелін'ї розташовано близько 600 закинутих будівель. У зв'язку з цим було прийнято рішення продати ці будинки за 1 євро.

Однак охочі купити нерухомість по настільки привабливій ціні повинні будуть виконати певні умови. Новим мешканцям протягом 3 років потрібно буде повністю відновити будівлю. При цьому вони зможуть користуватися особливими податковими пільгами й самостійно вирішувати, як розпоряджатися нерухомістю надалі: здавати або ж проживати в ній.

Нагадаємо, що в травні 2021 року розпродаж будинків влаштувало село Кастільйоне-ді-Сицилія, розташоване на Силіції — найбільшому острові Середземного моря. Туристам планують продати 900 будинків, ціна яких буде залежати від стану житла.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в комуні Рубе (Франція), розташованій біля бельгійського кордону, почали розпродавати будинки по 1 євро. Таким чином влада хоче привернути увагу нових жителів. Власник, який купить таку нерухомість, зобов'язаний буде зробити в ній ремонт. Згідно з угодою, він не має права продавати придбаний будинок протягом 5 років. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини