Головна Новини Світ Італія В Італії собакам-рятувальникам аплодували відпочивальники: що сталося на пляжі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії собакам-рятувальникам аплодували відпочивальники: що сталося на пляжі

За операцію з порятунку 8 дітей і 6 дорослих найбільшу подяку отримали лабрадори

11 серпня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Подія сталася у понеділок, 9 серпня, на пляжі морського курорту Сперлонга. Про це повідомляє видання Breaking latest News.

В Італії собакам-рятувальникам аплодували відпочивальники: що сталося на пляжі

Собаки-рятувальники в Італії, фото The Times

Чотирнадцять людей, серед яких були й діти. віднесло хвилями за 100 метрів від берега. Хтось був на надувних матрацах, інші — на човнах і дошках для серфінгу. Відпочивальники, що опинилися у морі, почали кричати й кликати на допомогу.

Сигнал тривоги підняла дівчина, що перебувала за метрів сто від станції Сікс. На допомогу потерпілим кинулися рятувальники разом зі службовими собаками.

Собаки допомогли потерпілим дістатися до берега, їм довелося кілька разів повертатися за кожним, кого віднесло у море. Лабрадорам знадобилося 20 хвилин, аби допомогти 8 дітям і 6 дорослим дістатися берега. В цей час рятувальники заспокоювали людей та передали жилети тим, хто був найближче до берега. Відомо, що це члени трьох сімей, які відпочивали на морі у той день.

На пляжі до закінчення рятувальної операції зібралося майже 400 відпочивальників. Коли лабрадори Ерос, Майя та Міра повернулися, їх зустріли оплесками присутні. За порятунок людей чотирилапим і працівникам оперативної служби подякував мер Сперлонги Армандо Кузані.

"Вітаю цих чотирилапих героїв та їхніх "диригентів" за цю складну операцію. Я все більше переконуюсь, що вибір міської адміністрації щодо забезпечення безпеки відпочивальників завдяки присутності рятувальних собак став правильним. Ця ситуація на особливо переповненому пляжі підтверджує це", — наголосив Кузані.

Один з рятувальників Мікеле поділився, що його собака Майя була щаслива від участі в операції.

"Коли ми закінчили, на березі стояло багато людей. Вони всі дякували нам, але в той момент я думав тільки про свою собаку Майю. Щаслива, вона підійшла до мене, махаючи хвостом. Я обіймав її й обіймав", — додав італієць.
Портал "Коментарі" повідомляв, що скульптуру японської художниці змило в море тайфуном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини