Головна Новини Світ Італія В Італії стався вибух в житловому будинку: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії стався вибух в житловому будинку: яка причина

В результаті вибуху загинуло двоє пенсіонерів

30 жовтня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

В одному з італійських містечок стався вибух в триповерховому житловому будинку. Подія трапилася 29 жовтня, близько 7:45 за місцевим часом, в Пінероло. Про це повідомляє місцеве видання Sputnik Italia.

В Італії стався вибух в житловому будинку: яка причина

Обвал будинку в Італії після вибуху, фото пожежної служби Італії Vigili del Fuoco

Після вибуху спалахнула пожежа на верхньому поверсі будинку. Мешканці квартир викликали на місце пожежників для ліквідації вогню в будинку на площі Сабін, 6.

Від вибуху обвалилися частково внутрішні стіни верхнього поверху будівлі. Відомо, що в результаті вибуху загинула 84-річна італійка Марія Роза Фіоре. Її 74-річного чоловіка госпіталізували каретою швидкої до реанімації лікарні в Турині, у нього опіки 80% шкіри. Чоловік в дуже важкому стані, за його життя боролися лікарі, однак він помер.

За даними медиків, двоє постраждалих госпіталізовані з того ж будинку в тяжкому стані. Травми отримали ще двоє італійців. Всього в будинку 12 квартир. Попередньо, вибух та загоряння сталося в квартирі на третьому поверсі, де проживала загибла.

Рятувальники проводили пошуки людей під завалами після ліквідації вогню. Відомо, що 14 мешканців квартир самостійно евакуювалися та не потребували медичної допомоги.

На місце виїжджали карети "швидкої допомоги" та карабінери Пінероло. Причини вибуху встановлюватимуться місцевою поліцією.

За словами мешканців будинку, міг статися вибух газу через те, що в квартирі загиблих проводили монтаж кухонного обладнання. Люди говорять в коментарях ЗМІ, що відчували запах газу до того, як трапилася аварія.

Як повідомляв портал "Коментарі", у будівлі автоінспекції в Польщі пролунав вибух під час перевірки транспортного засобу. Як пише видання, співробітники митної служби розкрили місце, де могли бути сховані заборонені предмети. У люку в будівлі, ймовірно, знаходився газ, який спалахнув від іскри, а після чого утворилося загоряння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини