Головна Новини Світ Італія В Італії українка померла посеред вулиці від тяжких травм
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії українка померла посеред вулиці від тяжких травм

Колишній коханець побив жінку біля її будинку

21 жовтня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Українка тривалий час проживала за кордоном та раніше мала стосунки з місцевим чоловіком. Повідомляється, що вона прожила в селі біля 15 років. Про це повідомляє місцеве видання TGCOM 24.

В Італії українка померла посеред вулиці від тяжких травм

Чоловік здався поліції, фото з відкритих джерел

Увечері 20 жовтня 49-річна жінка, Олена Казанова, паркувалася на стоянці біля свого будинку. Жінка поверталася з роботи, коли до неї підійшов колишній співмешканець 59-річний італієць Еціо Галезі. Які між ними були стосунки не відомо, але чоловік був налаштований агресивно й розбив молотком скло в автівці жінки, а потім почав лупцювати її. 

Від отриманих травм Олена померла. Еціо почав кричати, що вбив жінку молотком. Сусіди викликали поліцію. Чоловік здався поліціянтам й віддав їм закривавлений молоток. Подія трапилася в Кастегнато, у провінції Брешія.

Про затриманого відомо, що він розлучений та має двох дітей. З Оленою він жив якийсь час, однак, ймовірно, приревнував колишню, бо в жінки були інші стосунки. Також в українки залишилася 17-річна донька.

Відомо, що українка мала будинок в селі й активно брала участь у екологічних кампаніях з місцевими комітетами. Останнім часом Олена Казанова працювала в компанії Iveco у Брешії.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Стамбулі затримали українця — за звинуваченням у військовому шпигунстві. 6 підозрюваних, серед яких — громадянин України, були затримані за звинуваченням у підготовці збройної акції проти чеченської опозиції в Туреччині.

Також ми писали, що в Туреччині водій автомобіля збив на "зебрі" громадян України. Як стало відомо, інцидент стався неподалік від турецького міста Аланья. Повідомляється, що на пішохідному переході легковий автомобіль збив пару з міста Житомир.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини