Головна Новини Світ Франція У Франції чоловік відрізав голову дитині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції чоловік відрізав голову дитині: подробиці

Зловмисника випустили з психіатричної лікарні за кілька днів до вбивства

19 липня 2021, 17:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції співробітники правоохоронних органів застрелили небезпечного злочинця. Про це повідомляє видання France.info.

У Франції чоловік відрізав голову дитині: подробиці

У Франції чоловік жорстоко вбив дитину. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в комуні Тараскон, що знаходиться на південному сході Франції, зловмисник жорстоко вбив підлітка.

Обезголовлене тіло 13-річного хлопчика було виявлено сьогодні вночі, 19 липня, в одній з квартир. Так, у загиблого були "відірвані шматки плоті". Можливо, вбивця був канібалом. Повідомляється, що дитину розшукували протягом кількох днів.

Сусіди зловмисника розповіли правоохоронцям, що він втік через дах будинку. Поліцейським вдалося вистежити підозрюваного. За цей час він встиг дістатися до сусіднього міста Арлі. Він був убитий поліцейськими з вогнепальної зброї прямо посеред вулиці під час спроби до втечі.

Зазначається, що правоохоронці намагалися врятувати пораненого і вжили всіх заходів для збереження його життя, проте він помер на місці.

У прокуратурі заявили, що нині встановлюють всі обставини інциденту.

За словами мера міста Тараскон, особа вбивці вже встановлена. Ним виявився 32-річний місцевий житель, який багаторазово до цього затримувався поліцейськими за бійку, порушення громадського порядку і навіть за застосування "коктейлю Молотова" посеред вулиці.

Також стало відомо, що його доставляли на огляд до психіатричної лікарні, проте його примусову госпіталізацію скасували за кілька днів до скоєння вбивства.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Кенії був спійманий серійний маніяк, який вбивав підлітків і дітей протягом кількох років. Його називали "вампіром" через його особливий ритуал — висмоктування крові з тіла однієї зі своїх жертв. Повідомляється, що перше вбивство 20-річний маніяк скоїв у віці 16 років. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США прямо на вході до в'язниці розстріляли репера. Потерпілий отримав безліч кульових поранень. Кілька людей, які перебували поруч із ним у той момент, отримали поранення. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини