Головна Новини Світ Італія Заклик Столтенберга дозволити Україні удари по РФ: Італія здивувала своєю реакцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Заклик Столтенберга дозволити Україні удари по РФ: Італія здивувала своєю реакцією

Мелоні вважає, що, обговорюючи заклик Столтенберга дозволити Україні удари по РФ, потрібно бути обережними

27 травня 2024, 07:47
Поділіться публікацією:

Італія, яка останніми роками активно підтримувала Україну у війні проти РФ і закликала партнерів рішучіше підтримувати Київ, тепер вирішила зайняти більш стриману позицію. Так прем'єр-міністр Італії Джорджа Мелоні закликала з обережністю ставитись до закликів на адресу західних країн переглянути заборону Україні завдавати ударів по території Росії наданою ними зброєю. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Agenzia Nova".

Заклик Столтенберга дозволити Україні удари по РФ: Італія здивувала своєю реакцією

Джорджа Мелоні. Фото: із відкритих джерел

Коментуючи заяву генсека НАТО Йєнса Столтенберга, Мелоні в ефірі італійського телеканалу Rai3 сказала, що їй невідомі пориви глави Альянсу, але в будь-якому разі до таких закликів потрібно ставитись дуже обережно.

"Я не знаю, чому Столтенберг щось таке говорить, але нам потрібно бути обережними. НАТО має бути жорстким і без невизначеності, але я рекомендую бути обережнішими", — заявила Джорджа Мелоні.

Зазначимо, видання The Economist повідомило, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що країни-союзники, які постачають зброю Україні, повинні скасувати заборону на її використання для поразки військових об'єктів на території Російської Федерації.

В інтерв'ю виданню глава Альянсу зазначив, що скасування заборони є необхідним, інакше українська армія просто не зможе ефективно захистити територію України, особливо прикордонні райони, які нещадно атакує агресор.                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить посилення загроз з боку РФ: чи чекати адекватнішої реакції Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини