Головна Новини Світ Особистості Екс-президент Грузії Саакашвілі потрапив у реанімацію: стан політика сильно погіршився
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-президент Грузії Саакашвілі потрапив у реанімацію: стан політика сильно погіршився

Минулої ночі Саакашвілі знепритомнів, у нього сильно піднялася температура. Таку інформацію оприлюднило видання "Глос Джорджія", посилаючись на заяву матері колишнього президента Грузії.

31 січня 2023, 17:12
Поділіться публікацією:

Колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі терміново доставили в реанімацію. Рішення лікарів щодо термінової госпіталізації екс-президента Грузії було ухвалено після того, як його стан сильно погіршився, передає видання авторитетне Reuters, посилаючись на заяву адвоката політика Георгія Чаладзе.

Екс-президент Грузії Саакашвілі потрапив у реанімацію: стан політика сильно погіршився

Михаїл Саакашвілі, з відкритих джерел

"Стан Михайла Саакашвілі зараз можна назвати тривожним, навіть критичним. Зараз дуже важливо, щоб президент залишався у відділенні інтенсивної терапії", — наголосив Чаладзе.

За наявними даними, минулої ночі Саакашвілі знепритомнів, у нього сильно піднялася температура. Таку інформацію оприлюднило місцеве видання "Глос Джорджія", посилаючись на заяву матері колишнього президента Грузії.

У лікарів, які зараз спостерігають за Саакашвілі, також було взято коментар щодо поточного стану президента. Вони кажуть, що його здоров'я сильно погіршилося після того, як 2021 року його відправили до в'язниці. За період перебування у місцях позбавлення волі Саакашвілі неодноразово оголошував голодування.

Варто додати, що інформація щодо тривожного здоров'я Саакашвілі з'являється у засобах масової інформації вже не вперше. Так, наприклад, у листопаді минулого року деякі видання писали, що Саакашвілі госпіталізовано у критичному стані.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в Німеччині молода дівчина вбила незнайомку, щоб інсценувати свою смерть. Разом зі своєю подругою вона завдала жінці близько 50 ножових поранень. Наразі обидві підозрювані затримані поліцією та очікують на суд. Вирок, пишуть ЗМІ, буде суровим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини