Головна Новини Світ Особистості Максим Галкін розповів, як вплинуло президентство Зеленського на його життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Максим Галкін розповів, як вплинуло президентство Зеленського на його життя

Зі сцени гуморист пожартував, що в Росії на нього почали криво дивитися, ще з того часу, як Зеленський став президентом, адже побоювались, що він також мітить на місце президента РФ

21 лютого 2023, 23:54 comments1588
Поділіться публікацією:

Нещодавно відомий російський шоумен Максим Галкін під час одного зі своїх гумористичних виступів розповів глядачам, як змінилось його життя після того, як в Україні обрали президентом його колегу Володимира Зеленського.

Максим Галкін розповів, як вплинуло президентство Зеленського на його життя

фото тематичне, з відкритих джерел

Зі сцени гуморист пожартував, що в Росії на нього почали криво дивитися, ще з того часу, як Зеленський став президентом, адже побоювались, що він також мітить на місце президента РФ. І чим більше артист говорив, що його політика не цікавить і нікуди він не збирається, тим більше до нього було підозр.

Фрагмент з його виступу швидко набрав велику кількість переглядів та став вірусним у TikTok.

Також артист наголосив, що у російській федерації намагаються пояснити його антивоєнну позицію черговою брехнею, ніби він це робить виключно за гроші, які платять гумористу, їм і в голову не приходить, що гуморист дійсно засуджує злочинну діяльність Росії, і щиро бажає Україні незалежності та територіальної цілісності, чого він в черговий раз побажав їй зі сцени.

Слід зазначити, що шоумен неодноразово висловлювався про своє відношення до повномасштабного вторгнення РФ на територію України, засуджуючи вчинки агресора. Жовта преса продовжує називати його іноагентом та зрадником своєї Батьківщини.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що колишній чеський військовий та новообраний президент країни Петер Павел в нещодавньому інтерв’ю українським журналістам сказав, що перемога України у війні з Росією – малоймовірна. При цьому політик підкреслив, що перемогти вдасться, але лише при виконанні трьох умов. Їх він також назвав в діалозі з медіа-представниками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини