Головна Новини Світ НАТО Чи змінять F-16 ситуацію на фронті: пояснення НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи змінять F-16 ситуацію на фронті: пояснення НАТО

У НАТО пояснили, як винищувачі вплинуть на хід російсько-української війни

5 квітня 2024, 23:59
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що винищувачі F-16 не зможуть кардинально змінити ситуацію на полі бою в Україні.

Чи змінять F-16 ситуацію на фронті: пояснення НАТО

Україна найближчим часом отримає F-16. Фото з відкритих джерел

"Той факт, що країни НАТО постачають F-16, а також навчають пілотів і постачають озброєння для F-16, є ще одним прикладом значної військової підтримки України з боку союзників по НАТО. Але жодна система не змінить ситуацію на полі бою. Це не срібна куля, яка може змінити військовий конфлікт", — сказав Єнс Столтенберг.

Генсек НАТО також прокоментував тривалість поставок F-16 Україні.

"Час відіграє роль в Україні. Але слід пам'ятати, що постачання F-16 вимагає часу. І не тільки для підготовки самих літаків, а головним чином тому, що важливо мати підготовлених пілотів", — наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міста Часів Яр в Донецькій області зараз найскладніша ситуація від початку російського повномасштабного вторгнення. Окупанти застосовують дрони проти цивільного населення, а постійні обстріли завдають значних руйнувань місту. У місті майже не залишилося бізнесу, придбати продукти люди можуть лише в одному магазині, який продовжує працювати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будуючи відносини зі США, українська влада повинна завжди тримали у голові, що для американських політиків головний пріоритет – внутрішній ринок, а не міжнародні відносини, вважає політолог Андрій Городницький. Політолог відзначив, що не даремно багато американців підтримують позицію Дональда Трампа, що країни НАТО повинні зробити Альянс сильним за власні, а не за американські кошти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

6 квітня 2024, 00:26

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!


Новини