Головна Новини Світ НАТО Генсек НАТО розповів, що має вирішальне значення у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО розповів, що має вирішальне значення у війні в Україні

Очільник військового альянсу підбив попередні підсумки зустрічі представників контактної групи, що зібрались для допомоги Україні.

15 лютого 2023, 14:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг виступає на пресконференції за підсумками зустрічі міністрів оборони в штаб-квартирі військового альянсу в Брюсселі, де підбиває підсумки зустрічі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Генсек НАТО розповів, що має вирішальне значення у війні в Україні

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

В Брюсселі триває зустріч контактної групи міністрів оборони країн, які є союзниками України та допомагають протистояти російській агресії. 15 лютого Генсек НАТО Єнс Столтенберг підбив попередні підсумки на пресконференції, де повідомив те, що має вирішальне значення для України у війні проти Росії.

"Час має вирішальне значення, і у Києва є вікно можливостей, щоб перехилити терези", — заявив Столтенберг, додавши, що він вітає нові обіцянки союзників про підтримку України, "зокрема, більше зброї та військової підготовки".

Також очільник НАТО визнав, що Росія та Китай становлять загрозу світовій безпеці. І військовий альянс потребує посилення своїх оборонних спроможностей.

"Цей крок відображає реальність того, що ми живемо в більш небезпечному світі з агресивною поведінкою Росії, постійним тероризмом і викликами, які створює Китай", — каже Єнс Столтенберг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на заяви Столтенберга про російську агресію в Україні. Генсек НАТО заявив, що Путін не шукає шляху до мирних переговорів, а накопичує війська для нових наступальних дій.

Також "Коментарі" писали про те, скільки відсотків армії РФ перебуває в Україні згідно зі словами міністра оборони Великобританії Бена Воллеса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини