Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на заяви Столтенберга
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяви Столтенберга

Речник президента Росії Дмитро Пєсков назвав НАТО ворожою організацією.

14 лютого 2023, 13:15 comments5880
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг за день до зустрічі з міністрами оборони союзників дав пресконференцію на якій розповів, що Путін починає нові наступальні дії. На виступ очільника військового альянсу відреагував прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на заяви Столтенберга

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що майже за рік від початку війни російський президент не планує мирних переговорів, а посилює свою армію та починає нові наступальні дії.

"Ми бачимо, що Путін і Російська Федерація все ще хочуть контролювати Україну. Ми бачимо, як вони надсилають більше військ, більше зброї, більше можливостей", — стверджує генсек НАТО.

Також Столтенберг анонсував, що в Брюсселі буде обговорюватись питання передачі Україні військових літаків. На ці заяви очільника НАТО відреагував речник президента РФ Дмитро Пєсков, який заявив, що союзники України є ворожою організацією для Росії.

"НАТО є ворожою організацією, яка щосили намагається якомога чіткіше позначити залучення до конфлікту навколо України", — заявив Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг назвав дві країни, які причетні до використання шпигунських повітряних куль. Невідомі літальні об'єкти були помічені в небі над США, Канадою та іншими країнами.

Також "Коментарі" писали про реакцію США на плани Кремля здійснити держпереворот у Молдові. Раніше Володимир Зеленський передав українські розвіддані до президентки Молдови, яка оприлюднила детальний план державного перевороту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини